fredag 25 mars 2011

Vem tusan är Juholt?

Normalt sett ointresserad av politik som man är så kanske det inte är så konstigt att man inte lägger märke till alla fiskarna i just den dammen. Jag har alltså ingen aning om vem Håkan Junholt är. Att han inte kan vinna nästa val är väl däremot självklart - det är väl i så fall hans parti som vinner?

Som en parentes - visst är det underhållande hur tidningarna publicerar, eller i alla fall rubriksätter, undersökningar så att de verkar som fakta? Särskilt när det gäller framtiden och utsagor om hur en sådan kan komma att se ut...

Artikeln i GP verkar i alla fall samgruppera mig med större delen av den svenska befolkningen; Junholt är tämligen okänd.

Min personliga favorit, eller kanske värsta farhåga med tanke på att jag inte är sosse, var Thomas Bodström, men han verkar nästan ha gett upp politiken helt och hållet och förskansat sig i USA istället. Lika bra det, man ska ge upp när man ligger på topp. Bodströms blogg är lite lättare att tolerera nu när han bytt stora delar av politiken mot en skräckblandad förtjusning av USA och det amerikanska folket.

Nåväl, det kanske blir ett lyft från Toblemona i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar