fredag 3 oktober 2014

Fobollsklubben Regeringen

Bit för bit har minoritetsregeringen Löfvén gjort sin ministerfördelning känd. Aftonbladet hakar på men i en osedvanligt anti-socialistisk artikel följer man också upp vilka socialister som gjort sig skyldiga till diverse upptåg tidigare. Vanligtvis är det något Aftonbladet enbart reserverar medialt utrymme för när det gäller Sverigedemokraterna eller Alliansen... Konstigt.

Att Löfvén blir statsminister är föga förvånande, han har ju ändå utropat sig själv till vinnare efter att ha lyckats med exakt samma sak som Mona Sahlin lyckades med för fyra år sedan. Självklart ska vi ha en statsminister som har 39% av befolkningen bakom sig! Och som dessutom har kraft nog att säga nej till de 6% extra stöd som Sovjetkommunisterna i vänsterpartiet hade kunnat ha med sig in i regeringen.

Första skräcken som dyker upp är den dokumenterat folkgruppshetsande Åsa Romson som blir vice statsminister. Romson som kommer från ett parti som 94% av svenska befolkningen inte har röstat på. Romson som hetsar mot vita, heterosexuella, medelålders svenska män.

Knappt har man kommit över den chocken innan man inser att lille herr Fridolin får posten som utbildningsminister. Socialdemokraterna fullföljer alltså den politik man drivit under de senaste decennierna; skolan ska göra att alla blir precis lika dåliga när de går ut efter 20 år och alla ska ha samma usla förutsättningar att få en ordentlig utbildning. Bättre att ungdomarna lär sig vara tacksamma över arbetsmarknadspolitiska åtgärder och tvångsdeportering till källsorterande kollektiv i skogen än att de faktiskt lär sig något eller - Gud förbjude - börjar arbeta på ett riktigt företag!

Nåväl, med lite tur faller den här regeringen innan årsskiftet. Sen är det väl dags att lämna landet på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar